به گزارش ایبِنا، میثم فدایی با اعلام اینکه خطر سرمایه گذاری در صندوقهای درآمد ثابت بازار سرمایه خیلی پایین است و درحال حاضر این صندوقها سودهای منظمی را با نرخهای خوبی به سرمایه گذران پرداخت میکنند، گفت: صندوقهای درآمد ثابت بازار سرمایه جزو بزرگترین صندوقهای بورس هستند که با استقبال مردم مواجه شده اند و برخی از این صندوقها حتی از بعضی بانکها بزرگتر شده و سرمایه بیشتری جذب کرده اند.
وی به خبرگزاری صدا وسیما اظها کرد: اکنون به عنوان مثال یکی از صندوقهای درآمد ثابت بورس سه برابر یک بانک خصوصی و یک صندوق دیگر دو برابر یک بانک خصوصی دیگر موفق به جذب سرمایه از هموطنان شده اند.
مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس با بیان اینکه تاکنون بیش از ۵۳۰ هزار میلیارد تومان در صندوقهای سرمایه گذاری بازار بورس جذب شده است، گفت: بالغ بر ۳۷۰ هزار میلیارد تومان از مجموع این ۵۳۰ هزار میلیارد تومان، مربوط به صندوقهای درآمد ثابت بازار سرمایه است که نسبت به بانکها سود بیشتری پرداخت میکنند.
فدایی افزود: بازار بورس جدا از صندوقهای درآمد ثابت، صندوقهای کالایی هم دارد که اکنون حجم این صندوقها به ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده و حدود ۹۵ درصد این عدد متعلق به صندوق طلاست که میتواند جایگزین مناسب و خوبی برای سرمایه گذاری در بازار طلا و ارز باشد.
وی صندوقهای سهامی را از دیگر صندوقهای سرمایه گذاری غیرمستقیم هموطنان در بازار سرمایه خواند و گفت: صندوقهای سهامی از سهام چند شرکت مختلف تشکلیل شده اند که به نسبت سرمایه گذاری مستقیم در سهام یک شرکت، ریسک کمتری دارند.
مدیرنظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس با اعلام اینکه این سازمان در سه کلاس دارایی درآمد ثابت، سهام، طلا و ارز به هموطنان خدمات دهی میکند و با هدف افزایش خدمات دهی و رضایت فعالان بازار، تعداد سبدگردانها را افزایش داده است، گفت: تعداد شرکتهای سبدگردان از ۳۵ عدد در دی ۱۳۹۹، هم اکنون به ۴۸ شرکت رسیده و به ۱۵ شرکت هم موافق اصولی داده شده است که بعد از ثبت شرکت فعالیت خو را آغاز میکنند.
فدایی با اشاره به اینکه تعداد شرکتهای سبدگردان تا دو ماه آینده به ۶۵ شرکت افزایش مییابد، افزود: سیاست سازمان بورس اعطای نامحدود مجوز سبدگردان به متقاضیان و همچنین لغو مجوز سبدگردانهای متخلف و بی بازده است.